Inga Skurihhini töövaldkond on linnaosa sotsiaalhoolekande, spordi ja kultuuriga seotud töö juhtimine ning arendamine ja arengu eesmärkide saavutamine.

Jaanus Riibe on nii Keskerakonna noortekogu esimees kui ka Tallinna Üliõpilaskondade ümarlaua nõukogu esimees.

Inga Skurihhin oli varem ametis linnakantselei arenguteenistuse arengukavade osakonna juhtivspetsialistina. Töökogemust linnaametis on tal kuus aastat. Kevadel määrati ta SA Õpilasmalev nõukokku.

Samal ajal määrati Tallinna autobussikoondise nõukokku Siret Kotka (24) ning Lääne-Tallinna keskhaigla nõukokku Sofja Derjugina (22). SA Tallinna Lauluväljak nõukogu liikmeks määrati keskerakondlasest volikoguliige Jekaterina Matusihis (19) ja SA Tallinna Hambapolikliinik nõukogu liikmeks sai keskerakondlasest linnavolinik Ruslana Veber ja Tallinna Tööstuspargid nõukogusse helena Raid.

Tallinna linnapea ja Keskerakonna esimees Edgar Savisaar on ajalehes Pealinn selgitanud, et noorte esiletoomine on viimastel aastakümnetel poliitikas üldine tava.

"Olen mures sellepärast, et naistele ja nende karjäärivõimalustele pööratakse ühiskonnas palju vähem tähelepanu, kui seda tehakse meeste puhul," põhjendas Edgar Savisaar toona noorte naiste nõukogudesse määramist.