Naljanumber

„Järjekordne naljanumber, mis sel aastal on võistlusele lisandunud. Kuigi me ei ole võistlust kunagi eriti tõsiselt võtnud, ei ole ma ka aru saanud, mis mõtet on saata viisipidamatut „satiiri“ võistlusele, mis peaks olema lauluvõistlus. Mulle meeldivad naljakad ja meeleoluked laulud nagu olid Taanil 2007. aastal või Saksamaal 1998. aastal. Kreisiraadio laad on aga täielik jama.
http://sociolinguist82.livejournal.com/28630.html

Haletsusväärne

Haletsusväärne. Olge te..., te olite kunagi ässad sellel võistlusel. Haletsusväärsed luuserid, minge koju ja olge seal kuni muutute tsiviliseerituks! Isegi täidetud kalkun (Türgi) ja viisipidamatud piraadid on naljakamad. Ma peatun enne, kui viha mu üle päris võimust võtab. Haletsusväärne!
http://eurovisiongossip.blogspot.com/2008/05/posh-on-estonia.html

Nädala video (Kreisiraadio video)
Eesti Kreisiraadio video on minu valik kõigist selle aasta lauludest.
Leto Svet ("Suvevalgus") on segu soome, saksa ja halvast serbia keelest. Laul on mõeldud olema naljakas, aga näib, et huumor kaob kõigi jaoks, kes pole ise eestlased. Inimesed 100% hääletavad selle poolt (või mitte, nagu võib ka juhtuda).

Laul toidunimekirjast

Eesti - järjekordne "nalja"laul. Leto Svet tähendab "Suvevalgust", kuid laulus loetakse ilmselgelt üles hoopis toidunimekiri (nagu näha, hoiavad tantsijadki toidunimedega silte oma käes).

Trikilaul
Üks küsimus - kas need sõnad tõesti tähendavad midagi? See laul on kindlasti üks Eurovisiooni trikilaule minu arvates. Vokaal pole teab mis hea ja näib, nagu oleks tegemist komöödiašõuga. Tegelikult kui ma videot nägin, siis näiski see komöödiana, hästi läbimõelduga seejuures.
Video näitab õhtust etendust. See algab kolme Eesti lippu hoidva tüdrukuga ning siis tulevad lavale kolm lauljat… ja teate mis… nad on riietunud kõik Eesti lipuvärvidesse, üks sinine, teine must ning üks valge. Etendus jätkub pisut mõttetu asjade lehvitamisega. Ühel hetkel on laval Saksa ja Soome lipp… Pakun, et nad püüavad teenida kahte kerget 12 punkti! Hehe

Benny Hill

Pensionärid

Kujutage ette Banana Splitsi remixi "I wanna be a hippy`ga", mida laulavad kolm purjus pensionäri, ja Welcome to Estonia.

Ees ootab null, kui kolmeaastased ei hääleta

Oh, Eesti - kas sa kunagi õpid ka? Üks aasta sees, üks aasta väljas, Eurolaul kubiseb headest lauludest ning ikka ja alati valid sa selle vale. /--- Viitab muuhulgas Iiris Vesiku lauldud laulule, mis oleks olnud iga emo unistus./

Hästi, oleks võinud minna hullemini. Samal ajal kui enamik fänne fännavad seda laulu lausa sadistlikul moel, olen veendunud, et ees ootab täielik null. Jah, vormilt sobiv, lihtrahvalik (pedestrian) ning kui aus olla, siis pigem tüütu. AGA juhtumisi ma tean, et selline asjandus meeldib tuhandetele kolme-aastastele. Niisiis, kui lapsed ütlevad oma emale ja isale kelle poolt hääletada, siis võibolla ei lõpegi kõik nii kehvasti.

Tähelepanek

Esimene kord, kus eestlased ei laula eesti või inglise keeles.

Ma armastan Leto Sveti!

Paljud tõsimeelsed korrespondendid muigavad taolise asja peale, kuid unustatakse ära, milleks Eurovisioon loodud on - puhas fun!

Ma armastan Leto Sveti. Laul ei võta jackpoti, kuid mul on hea meel, et see siin võistleb.

Oh, ja ma unustasin lisada nendele vähestele, kes huvituvad millestki sellisest, aga Eestil on kõige ilusamad taustatüdrukud, kes napis riietuses teevad tobedaid tantsuliigutusi veidrate postide najal.

Nagu selgub pole kadedus maailmast veel kuhugi kadunud. Samuti pole mõtet kahelda Kreisiraadio võimetes - nii mõnigi aju on pärast lauluga kokkupuudet, kuulmist või nägemist siis, täiesti plahvatanud.

Kreisiraadiole ja Leto Svetile hoiame täna pöialt alates kl 22!