Nii näiteks hilines Stockholm- Tallinna lennuk, mis pidi väljuma 19:40 väljus tegelikult 21:50 ning seejärel ootasid reisijad veel lennukis 15 minuit enne kui asuti üldse mingisuguste tegevusteni. Õhtuste lendude hilinemisest ei antud Eestis üldse midagi teada, ei meedia ega ka interneti vahendusel, kuigi Lennujaam.ee peaks andma infot reaalajas.

Saabudes Tallinna Lennujaama ootas reisijaid ees kaos ja täielik informeerimatus. Samaaegselt saabusid mitmed lennukid. Lennujaam oli üle rahvastatud, pagasit tuli oodata peaaegu tund aega peale passikontrolli läbimist.

Üks vähestest, kel õnnestus kiirkorras rahvasumma ja üha närvilisemaks muutuvaid, väsinud ning infopuuduses vaevlevaid reisijaid vältida oli peaminister Ansip. Lihtrahvas aga ootas. Algul passijärjekorras, hiljem pagasit oodates...

Lennujaamatöötajad ei kommenteerinud poole sõnagagi kogu toimuvat, rääkimata sellest, et oleks mingit infot reisijatele edastatud infotabloode vahendusel. Pagas erinevatelt lendudelt saabus kaootiliselt ning kohati läbisegi.

Masendav!