Ma ei hakka enam kirjutama kõikidest nendest faktidest, mis viitavad ühele, aga erinevad erakonna varasematest väljaütlemistest, iga vähegi targem inimene näeb ja oskab mõista, mida see päheõpitud jutt poliitikute suust tähendab.

Kas poliitikud on mõelnud tavakodanikule, kes ootab neilt ehk tegelikult rahva käepikendustelt, lihtsat ning konkreetset tõde ja skeemi, kuidas midagi paremaks muuta EV-s. Aga selle asemel Keskerakond eesotsas Savisaarega mängib lihtsalt lolli ning teeb lapsikusi.

Meelde tulevad näited, kus Reformierakond rääkis tõsiselt lubadusest, viia Eesti 15 aastaga viie jõukama riigi hulka, aga Keskerakond üritab nagu koolitatt seda maha teha. Järgnevad valimisreklaamid teevad samuti koolitati kombel maha ja tambivad mutta vastasleeri valimiskampaaniat. Kõik on suunatud mahategemisele, selle asemel, et rääkida ausatest ning reaalsetest lubadustest.

Teleekraanilt nähtud suurele loosungile "EI isiklikele märkustele poliitikas”(võin eksida sõnastuses), vastandub senine Keskerakonna käitumne, kelle tegevust jälgides tekib küsimus, kas tegu on idiootide või natuke napakatega, kes teevad üht ja kirjutavad teist. Mis kuradi pärast peab tavakodanik, kelle asi on teha oma tööd ning tunda elust rõõmu, nägema televiisorist mingit poliitikute möga, selle asemel, et rääkida ausalt ja puhtalt, mida on rahvale pakkuda.

4. märtsil on valimised ning minu suguvõsast ning tutvusringkonnast ei vali ükski normaalne inimene Keskerakonda kui venelaste käepikendust. Loodan, et see musta poliitikat ajava vanem põlvkond sureb lõpuks välja.......

Kõike paremat,
kodanik Sergo

P.S Kirja alustades oli närv veel rahulik.....