Kontsert leiab aset täna, 24. novembri õhtul Kremli suures Aleksandrovi-nimelises saalis ning noori staare saadab orkester „Moskva Virtuoosid“ Vladimir Spivakovi juhatusel. Mari-Liis esitab seal orkestri saatel prantsuse klassiku Jules Massenet' „Meditatsiooni“ ooperist „Thaïs”.

Noorte muusikute selle väljapaistva kontsertõhtu ja festivali patrooniks on Venemaa presidendi abikaasa Svetlana Medvedeva. Ta on kutse esitanud ka Armeenia presidendi abikaasale Rita Sargsyanile. Õhtule on kohale palutud paljude teistegi välissaatkondade esindajaid ning ka riigipäid, nt Belgia kuninganna. Rahvusvahelist festivali „Rising Stars in Kremlin“ korraldatakse juba kolmandat korda.

Juba 25. novembril esineb Mari-Liis taas Viinis, mängides uue kunstigalerii avapidustustel. Suvel ja sügisel esines ta mitmel kontserdil koos organistist isa Andres Uiboga Euroopa riikides.

13.- 18. oktoobril mängis Mari-Liis Uibo kontsertidel Mehhikos koos maineka orkestriga Wiener Akademie, kus esineti Martin Haselböcki juhatusel kahel rahvusvahelisel festivalil.

Pärast Tallinna Muusikakeskkooli lõpetamist Ivi Tiviku klassis asus Mari-Liis õppima Viini muusikaülikooli. Tema õpetajaks on seal olnud professor Gerhard Schulz, kes sai tuntuks ka maailmakuulsa Alban Bergi Kvarteti liikmena. Õpingud on uue aasta algul läbi saamas ning noor viiuldaja on teelahkmel, kus asuda end edasi täiendama.