Kuldne ja soe sügis on pakkunud erakordselt häid võimalusi metsa minekuks. Kindlasti oled neist kinni haaranud ja kaasa võtnud ka fotokaamera, jäädvustamaks kaunivärvilisi seeni. Ära jäta pilte arvutisse seisma, saada need meile! Kui Sa aga ei ole veel metsa jõudnud, siis – mine seenele! – ja saada meilegi seenepilte.

„Seenekaga” on Sul võimalus võita lahe fotoprinter. 

Logi sisse ja lisa pildid seenekas.epl.ee lehel, saada pildid märksõnaga „SEENEKAS” enne 24. oktoobrit aadressile kruuse@epl.ee või postiga Eesti Päevalehe toimetusse aadressil Narva mnt 13. Konkursil saad osaleda kuni viie fotoga. Kasutajaks registreeri siin!

Ootame nii üksikute seente pilte, seenekorvide jäädvustusi kui ka muid meeleolukaid fotosid seenelkäigust. Pildile lisa autori nimi, vanus, piirkond, kus seene jäädvustasid, ning kõige tähtsam – pildi pealkiri, mis seletab, mis on Sinu seenepildis erilist. Pildid saada JPG-formaadis.

Pilte on igaühel võimalus alates 25. oktoobrist kuni 7. novembrini hinnata. Fotosid kommenteerida saavad kõik juba praegu. Aita seened tuvastada ja piltidele karakterit lisada!

Enim hääli saanud pildi autorile on autasuks Canoni fotoprinter Selphy ES1! Lisaks loosime välja viis Regio atlast „Eesti teed 2008” ja viis Fred Jüssi audioraamatut „Vaikus kui loodusvara”.

Mine metsa, pildista seeni ja jaga oma jäädvustusi meiega!