Selle avas brittide nimeka meistri Goerge Benjamini teos sopranile kammerorkestriga „A Mind of Winter“, kus solistiks oli Koreast pärit noor sopran Yeree Suh. Õhtu esipooles kõlas ka Richard Straussi ulatuslik sümfooniline jutustus „Don Quijote“, mida Tallinnas oma avakontserdil ERSO ees dirigeeris ka Neeme Järvi.

Frankfurtis olid solistideks ungari muusikud Máté Szűcs (vioola) ja László Fenyő (tšello). Kava teises pooles kõlas Viini klassiku Franz Schuberti „opus magnum“, tema „Suur sümfoonia“ C-duur.

Septembrikuu lõpul juhatab Paavo Frankfurtis teist kava, mis on pühendatud Ferenc Lisztile ja Anton Brucknerile. Paavo Järvi on peadirigent Frankfurtis alates 2006. aastast.

14., 15. ja 17. septembril toimuvad Paavo Järvil teise hooaja avakontserdid Orchestre de Paris' ees Salle Pleyelis. Kava põhiteosteks on Hector Berliozi avamäng „Korsaar“ ning Ludwig van Beethoveni Viies sümfoonia.

Ainult need kõlavad 17. septembri hommikusel kontserdil lastele ja noortele. Paavol on alati head, seekord aga veel üpris noored solistid. 14. septembril tuleb Berliozile ja Beethovenile lisaks ettekandele Fryderyk Chopini Klaverikontsert nr 1 noore poola-kanada tähtpianisti Jan Lisieckiga solistina, 15. septembril esitab Chopini Klaverikontserdi nr 2 24-aastane grusiinlanna Khatia Buniatišvili.

16-aastane Jan Lisiecki teeb oma debüüdi maailmakuulsa Pariisi orkestriga, olles tänavu esinenud juba kümnetel väljamüüdud kontsertidel Põhja-Ameerikas ja Euroopas. Äsja astus ta üles kuulsatel rahvusvahelistel festivalidel Šveitsis Verbier's ning Prantsusmaal La Roque d'Anthéronis.

Paavo Järvil on enne Frankfurti naasmist ees kontserdid veel Bremeni Deutsche Kammerphilharmonie'ga Beethoveni festivalil Bonnis ning Dresdeni kuulsas Frauenkirches.