"Diego siin. Surnud ei räägi ning ma tunnen end elusamana kui kunagi varem," olevat raadiojaama helistanud 1986. aasta maailmameister öelnud. Raadiojaama võivad oodata pahandused, sest Maradona kaaluvat loo kohtusse andmist, vahendab Sportnet.

Varem narkosõltuvusega hädas olnud Diego Armando Maradona on surmale siiski mitmel korral üpris lähedal olnud - seitsme aasta eest õnnestus arstidel tema elu päästa vaatamata sellele, et vaid 38 protsenti tema südamest toimis. 2005. aastal sai ta pahest jagu ning osales talvel muuhulgas Rootsis peetud sõumängus.

Diego Maradona mängis Argentina koondise eest 91 mängus ning lõi neis 34 väravat, muuhulgas osales ta neljal jalgpalli MM-il (1982, 1986, 1990 ja 1994) ja võitis tiitli 1986. aastal. Mängujuhi narkoprobleemid said teatavaks 1994. aastal Ameerika Ühendriikides toimunud MM-il, kus ta dopinguproovis vahele jäi ja seejärel turniirilt minema saadeti. Klubidest on väiksekasvuline Maradona esindanud Argentinos Juniorsi, Boca Juniorsi, FC Barcelonat, SSC Napolit, FC Sevillat ja viies mängus Newell's Old Boysi.