Briti lauljatar Sara Mitra esineb koos Kirby-Remmel-Ruben Trioga Sügisjazzi raames 27. septembril Tartus ja 29. septembril Tallinnas – Eesti Päevaleht Online loosib mõlemale kontserdile kümme piletit.

Piletid loosime välja inimeste vahel, kes veel täna annavad meile teada oma lemmikrubriigist. Rubriikide nimekiri on hallis kirjas vasakus ääres esiuudise all.

Kirju ootame aadressile kruuse@epl.ee kella poole viieni ja piletid loosime välja kell viis. Kirja sisse märgi lisaks lemmikrubriigile ka linn, kus eelistaksid kontserti kuulata. Nii Tartusse kui Tallinna läheb viis inimest kahe piletiga.

Sara Mitra on klassikalise koolituse saanud briti lauljatar, kelle kirg muusika vastu on teda läbi aastate viinud erinevates suundades – ooperlike naisdeemonite rollidest rahvusvahelistel koorikonkurssidel laulmiseni.

Töötades vabakutselise vokalistina demonstreerib Sara värsket ja rütmilist lähenemist improvosatsioonilisele tekstile ja meloodiale.

Sara Mitra on laulnud lavadel kõikjal Euroopas nii külalissolistina kui tema enda kollektiivide juhina. Hiljutised kõrghetked hõlmavad Edinburgh Fringe esinemisi koos šoti pianisti Paul Kirby trioga.

Eestis musitseerivad koos Sara Mitra ja Paul Kirby'ga meie oma armastatud muusikud Taavo Remmel ja Tanel Ruben.

Rohkem informatsiooni Sara Mitra ja Trio kohta leiad
. Ning ülejäänud Sügisjazzi kavani jõuad
.