Kanepi näitas ülemvõimu esimestest minutitest peale, WTA edetabelis 58. olev tenniseneiu kasutas ära enda servigeimid, murdis kaks Ani pallingut ning haaras 4:0 eduseisu, kirjutab Sportnet.ee. Ani suutis end siiski koguda ning kirjutas kaks järgmist geimi enda arvele. Seti lõpus oli Kanepi vastasest kindlalt üle ning võitis tulemusega 6:2.

Teine sett algas tasavägisemalt, kuid seisul 40:40 oskas Kanepi enda paremuse maksma panna. Mängu jooksul juba neli pallingut murdnud Kanepi ei suutnud teise seti teises geimis aga Ani servi murda ning esimest (ja ka viimast korda) geimide seis võrdsustus. Kaks geimi hiljem oli Kanepi eduseis juba 4:1. Silmnähtavalt Anil ei paistnud miski õnnestuvat, lisaks tegi hiljuti Padova ITF turniiril naispaarismängu võitnud eestlanna haiget oma parema käe sõrmele. Kanepil oli seitsmendas geimis kasutada matšpall, kuid Ani suutis selle päästa ja võttis geimivõidu. Viimaseks jäänud setis murdis Kanepi taas Ani pallingu ning võitis teise seti samuti tulemusega 6:2.

Kanepi ja Ani mängivad homme naispaarismängu finaalis samal pool võrku, teisel pool hakkavad neile vastu Margit Rüütel ja Ilona Poljakova.