Seoses Famous Grouse Golf 2007 võistlusega saate selle nädala igal tööpäeval vastata golfiga seotud küsimustele. Golfilehele paneme üles küsimused, millele õigeid vastuseid ootame aadressil kruuse@epl.ee sama päeva kella poole viieni. 

Kõigi õigesti vastanute vahel loosime välja päevaauhinna, millest koos küsimusega iga tööpäeva hommikul kell üheksa teada anname. Õige vastuse ja võitja kuulutame välja sama päeva õhtul kell viis.

Famous Grouse Golf 2007 võistlusest on oodatud osa võtma Eesti parimad mees- ja naisgolfarid, kokku kolmkümmend mees- ja kümme naisgolfarit. Võistlus toimub süsteemis lähemale lipule ja mehed ja naised mängivad samas võistlusklassis.

Pärast ametliku võistlusosa lõppu toimub eraldi võistlus sportlaste ja prominentide vahel. Oma golfioskused panevad proovile Indrek Pertelson, Toomas Tõniste, Rauno Pehka, Jaan Kirsipuu, Indrek Sei, Marko Luhamaa ning Vanilla Ninja liikmed Lenna Kuurma, Katrin Siska ja Piret Järvis.

Famous Grouse Golf 2007 võistlusel võistlevad teiste seas ka Eesti parim mees- ja naisgolfar Mari Suursalu ja Mark Suursalu.

Kõigile golfisõpradele on kell 15 algavale üritusele sissepääs tasuta. Rohkem informatsiooni ürituse kohta leiad siit.