5. märtsil kell 18:00 toimub Tartus Hotell Barclay konverentsikeskuses Noored Kooli seminar "Kuidas luua lumepalli efekti?".
Mis tagab idee edu? Kuidas algatada väheste ressurssidega suuri muutusi? Miks osad ideed ja neist alguse saanud muutused levivad kulutulena, kuid teised ei jõua paberile ülestähendamisest kaugemale (või hääbuvad juba eos)? Kas on olemas maagilisi nippe, et oma ideele tähelepanu tõmmata?

Neile küsimustele püüab koos auditooriumiga vastuseid leida globaalse suhtekorraldusfirma Hill & Knowltoni Eesti tegevjuht Daniel Vaarik.

6. märtsil kell 18:00 toimub Tallinnas Noored Kooli seminar "Trendid juhtimises - liider kui õpetaja?" Radisson SAS konverentsikeskuses.
Milliseid isikuomadusi ja kompetentse on vaja oma valdkonnas liidriks olemiseks ning kuidas neid arendada? Milliste väljakutsete ees seisavad tänapäeva juhid ja kus peituvad lahendused?
Kuidas mõjutab hariduse kvaliteet inimeste läbilöögivõimet elus ning, kuidas eristuda üha tihenevas konkurentsis tööturul?

Neile ja mitmetele teistele küsimustele otsivad koos osalejatega vastuseid tunnustatud juhtimiskonsultant ja koolitaja, kliinilise psühholoogia professor Mare Pork ning Heateo Sihtasutuse juhataja ja Noored Kooli programmi asutaja Artur Taevere.

7. ja 8. märtsil algusega kell 17:00 toimuvad Tartus Pallas Hotelli konverentsikeskuses Noored Kooli tutvustavad seminarid. Osalejatel on võimalus kohtuda huvitavate inimestega programmi korraldajate ja toetajate seast (Artur Taevere Heateo Sihtasutusest, Janar Holm haridus- ja teadusministeeriumist, PricewaterhouseCoopersi, Hansapanga jt ettevõtete juhtkondade liikmed) ja saada teada, mida on programmil neile pakkuda. Meeldivas vestlusringis on võimalik saada vastused kõigile küsimustele programmi kohta. Seminari osalejate arv on piiratud, seega on vajalik eelregistreerumine e-postiga maris@nooredkooli.ee või telefonil 52 044 34.

13., 14. ja 15. märtsil algusega kell 17:00 toimuvad Tallinnas Hansapanga konverentsikeskuses Noored Kooli tutvustavad seminarid. Osalejatel on võimalus kohtuda huvitavate inimestega programmi korraldajate ja toetajate seast (Valdur Laid Elionist, David Hetherington Tallinna Veest, Tõnis Arro Pärnu Konverentsidest ja Hansapanga juhtkonna liikmed) ja saada teada, mida on programmil neile pakkuda. Vestlusringis on võimalik saada vastused kõigile küsimustele programmi kohta. Seminari osalejate arv on piiratud, seega on vajalik eelregistreerumine e-postiga maris@nooredkooli.ee või telefonil 52 044 34.