"Hiina suursaatkond pöördus palvega suursaadik Unga poole lühikeseks pöördumiseks Postimehe erilehes, millega suursaadik ka nõustus. Ka näiteks Eesti Vabariigi 90. aastapäevaks ilmutas meie saatkond Hiinas Eestit tutvustava kogumiku, kus Hiina suursaadik sõna sai," selgitas seda välisministeerium.

Hiina saatkond tellis Postimehe vahele propagandistliku eriväljaande, mis kinnitab, et Eesti ja Hiina vahelised suhted on tähtsad. Samast lehest võib lugeda ka pealkirja "Tiibet: 60 aastat pärast rahumeelset vabastamist" alt, et "Viimased 60 aastat moodustavad ajaloo, kus on jäädvustatud Tiibeti inimeste sammud pimedusest valgusesse, tagurlusest progressi, vaesusest jõukusse ning isolatsioonist integratsiooni."

Hiina rahvavabariigi ja Eesti vabariigi diplomaatiliste suhete 20. aastapäeva tähistavast erilehest võib lugeda, et Hiina peab kalliks oma kauakestvat ja sügavat sõprust Kesk- ja Ida-Euroopa maadega, keda peetakse usaldusväärseteks sõpradeks ja peamisteks koostööpartneriteks.

Postimehe peatoimetaja Merit Kopli sõnul on tegemist reklaamprojekti sarjaga, kus eri riikide saatkondadele antakse võimalus tutvustada enda maad.