Mari-Liis Lill oli nomineeritud parima naiskõrvalosa auhinnale lavastuses "Hamlet", kus ta mängis Opheliat. "Ma väga imestasin, kui ma seda nominatsiooni nägin, see pole see töö, millega ma ennast nomineerinud oleks," sõnas Lill.

"Kui ma tunnen, et ma ei vaja enam teatrit või teater ei vaja mind, lähen poliitikasse," on öelnud näitlejanna, kelle eelmise aasta aprillis riigikogus peetud pöördumine pälvis suurt tähelepanu. Kuna kõik valdkonnad käivad käsikäes poliitikaga, küsisime naiselt, kuidas ta uue valitsusega rahul on ning mida võiks värske valitsus teatrivaldkonnale juurde anda. "Raha on alati vähe, kuid ma juba tunnustan käesolevat valitsust, et nad näitlejate miinimumpalga tõstsid 700 euroni, mis on tohutu hüpe võrreldes 540 euroga," sõnas Lill.

"Arvan, et poliitikast ma ei ootagi suuremat sekkumist sisulisel tasandil, see võiks jääda loomeinimeste enda teha. Aga võib-olla siis märkamist. Tunnustada tegijaid."

Rääkides tegijatest, nautis Mari-Liis viimati ise publiku seas teatritükki "Kassirabal": Käisin siin samas (Tallinna Linnateatris -toim.) küll kontrolletendust vaatamas, kuid mind väga puudutas just see lugu."