20.08.2022, 14:01
AUTORIKÜLG | Kertu Mooste: armastus käib kõhu kaudu. Ma elan, et süüa
(13)Kõik inimesed peaksid kord oma elus töötama teeninduses ja just toitlustuses. See kasvatab isiksust.

Anne "restorani" köök, kus oli palju armastust toidu vastu.
FOTO: Erakogu
Minu peres oli ja on toit, õigemini hea toit, väga tähtsal kohal. Kõik sündmused keerlevad tänapäevani selle ümber: „Oo, mida me sööme?“ Mõlemad vanaemad küsivad kohe pärast hommikusöögi lõpetamist, mis siis lõunaks teeme. Enne oma „päris“ tööl alustamist töötasin ainult kohvikutes ja restoranides – üks neist on nüüdseks isegi Michelini soovituse saanud. See kõik on teinud minust inimese, kes peab sügavalt lugu kokkamisest ja armastab süüa.