RETSEPTID | Tarmo Noop: minu jaoks on põnev, kuidas õlu ja toit omavahel mängivad
Ligi 25 aastat Eesti suurimat joogitootjat A. Le Coqi juhtinud Tarmo Noop (54) on kirglik toiduhuviline. Kuigi söögitegemine pole muusikakoolis saksofoni ja klaveri erialadel cum laude lõpetanud, reisimist armastava ja regulaarselt sportiva tippjuhi ainus meelistegevus, on see siiski üks neist harrastustest, millele ta edaspidi erilist tähelepanu kavatseb pöörata.

Seni on söögitegemine olnud Noobile ainult nädalavahetuste ja pidupäevade hobi. „Minu aeg on enamasti olnud tunnikaupa planeeritud. Kalender oli pool aastat ette juba 50% ja kaks kuud ette 95% täis ning üks kuu ette polnud enam ühtegi aega võimalik leida.“ Septembrist varakult pensionile minev Noop soovib edaspidi elada nii, et kalendris ei ole mitte ühtegi märget ja ta saab teha seda, mis pähe tuleb.