„Sekulić ei peaks üldse treener olema. Ma tõesti ei tea, mida nad mõtlevad,“ kirjutas üks Sloveenia fänn sotsiaalmeedias, vahendab Basketnews.

„Pärast Radenkot [Trifunović] lubati meile Itoudist (Kreeka tipptreener Dimitrios Itoudis - toim) ja saime Itaalia commedia dell’arte koomilise tegelase arlekiini. Kas Sekulić on oma kotid juba pakkinud?“ küsis teine.

Samal ajal leidis mitu fänni, et kogu kaotuse vastutust ei saa panna ainult peatreeneri õlgadele. Paljude meelest oli probleemiks mängijate nõrk motivatsioon.

„See ei sõltu täna treenerist, vaid mängijatest,“ säutsus üks fänn Twitteris. „Selline kvaliteedivahe peaks mängu saatuse praktiliselt iseenesest lahendama. Aga mitte siis, kui oleme laupäevahommikuse 3 vs. 3 korvpalli tasemel.“

Ühel fännil õnnestus eilse valusa kaotuse järel ka midagi head leida: „Vaatame positiivseid külgi... Vähemalt ei pea me kahes mängus enam närvi minema.“

Sloveenia korvpalliliit on juba teatanud, et 2020. aastal palgatud Sekulić jätkab peatreenerina.

„Sekulićil on leping kuni järgmise aasta lõpuni. Midagi pole muutunud. Ta on suurepärane treener ja jätkab koondise eesotsas lepingu lõppemiseni,“ seisis alaliidu teates.

Tiitlikaitsja Sloveenia kaotas kolmapäeval Poolale 87 : 90.