„Ivo Uukkivi Lennart Meri esitus on justkui sordiini all kõlava trompeti soe ja veidi ujuv soolo unist kontserdikava esitavas bigbändis, mille kõik osalised näivad olevat isamaa-armastuse hell-soojas uimas. Uukkivi roll on kontrastis Egon Nuteri varasema rahvaliku, narrivalt karikeeriva Lennarti-kehastusega. Seejuures on viimane isegi tõetruum kui abituks, härdaks tuunitud Uukkivi, sest Meri oligi mingis plaanis Suur Narr, nii oma rahva kui „vana Euroopa“ jaoks. Kirjanik Jõerüüt (näidendi autor - toim) ei varja kuidagi oma elukunstnikust kangelase mõtlematust ja spontaansust, näiteks stseenis, kus president oma kohati paranoilisena mõjuva usaldamatuse märgiks täitevvõimu suhtes rebib ribadeks terve pataka välisministeeriumilt allkirjastamiseks saadetud dokumente,“ kirjeldas näidendit teatrikriitik Meelis Oidsalu.

Kristi ja Siim Kallase fondi lavastusprojekti toetused eraldati kolmele teatriprojektile.

Kuressaare Teater sai Ester Purje mälestustel põhineva lavastuse „Unistus“ lavale toomiseks Kuressaare Teatris 3 000 eurot. MTÜ Teatritalu pälvis Nikolai Baturini elule ja loomingule tugineva näidendi „Kotka tee taeva all“ lavale toomiseks Saueaugu Teatritalus 4 000 eurot. MTÜ Tartu Suveteatri Selts sai trükikunstimeistri Karl Kabanovi päevikutel põhineva lavastuse Eesti trükitööstuse eluolust Karlova Teatris lavale toomiseks 3 000 eurot.

Halduskogusse kuuluvad Jaak Allik, Rein Lang, Siim Kallas, Maret Maripuu ja Margus Mikomägi.

2022. aastal eraldati stipendiumideks ja toetusteks kokku 13 000 eurot.

Kogu oma tegevusaja jooksul 2010 – 2022 on Kristi ja Siim Kallase fondist kokku eraldatud 35 stipendiumi ja 9 toetust summas 91 873 eurot.