Muusikaline album „Tuhkatriinumäng“ koosneb kahest osast – „Tuhkatriinumäng“ ja „Tuhkatriinumäng Ambient“. Mõlemad albumid on saadaval populaarsel muusikaplatvormil Bandcamp. Neid saab voogesitada tasuta või soetada digitaalsel kujul.

Album sisaldab 13 originaalset muusikapala, mis haaravad kuulaja kaasa loo süžeest, rikastades teatrisaalis kogetud elamust. Albumil on mitmekesine segu elektroonilise tantsumuusika lugudest, mille autorlus kuulub René Reinumägile.

„Tuhkatriinumäng Ambient“ pakub kuulajatele kümmet lummavat helimaastikku, kus muusika sulandub õrnalt keskkonda, luues rahulikuma ja nüüdisaegsema kõlamaailma.

Lisateave ja lingid albumitele:

„Paul-Eerik Rummo „Tuhkatriinumäng“ on Eesti teatrikunsti pärl ning René Reinumägi originaalmuusika annab sellele lavastusele täiesti uue dimensiooni,“ sõnas teatriühingu MUDI lavastaja Karl Laumets. „Me oleme tänulikud René Reinumägile, kes on oma andekuse ja pühendumisega loonud muusika, mis kannab publiku läbi loo erinevate meeleolude ja sügavuste.“

Plaadi esitluskontsert

„Tuhkatriinumängu“ originaalmuusika esitluskontsert toimub 18. juunil kell 14 Viimsi Artiumi suures saalis. Sündmus toob publikuni laser- ja valgus-show ning mõlemad albumid – „Tuhkatriinumäng“ ja „Tuhkatriinumäng Ambient“ – René Reinumägi ja Artur Läätsa elavas esituses.

Viimsi Artiumi suur saal pakub suurepärast helikvaliteeti ja intiimset atmosfääri. Lisaks sellele saavad külastajad nautida nüüdisaegseid laser- ja valgusefekte, mis lisavad muusikale visuaalset sügavust ja maagiat.

Lisaks „Tuhkatriinumängu“ originaalmuusika esitluskontserdile toimuvad hooaja viimased etendused 10., 17. ja 18. juunil Viimsi Artiumis. See on võimalus kogeda Paul-Eerik Rummo legendaarse näidendi võimsat lavastust koos unikaalse originaalmuusikaga.