Kiskonen kuulus alates kümnendast kilomeetrist jooksikute hulka ning ründas veidi lõppu üksinda, pälvides soolovõidu ajaga 1:40.58. Ta edestas lähimaid jälitajaid 21 ja peagruppi 40 sekundiga. Teise koha teenis hollandlane Sam Gademan (Allinq Continental Cycling Team) ja kolmanda Mihkel Räim (ATT Investments).

Teistest Eesti ja Tartu2024 Cycling Teami ratturitest sai Markus Pajur 14., Rokas Adomaitis 15., Lauri Tamm 26., Alekss Krasts 27., Gert Kivistik (ATT Investments) 32. ja Jomantas Venckus 84. koha.

„Algul tundus, et jooksikute hulgas olnud ratturitel on väga raske ja ei ole seda jaksu, et eest ära jääda, aga kõik andsid endast maksimumi. Meid oli kaheksa tükki ja kõik erinevatest tiimidest. Kui me saime vahe 40 sekundi peale, siis teadsin, et võime eest ära jääda, kuna peagrupis ei olnud enam palju tugevaid meeskondi,“ rääkis Kiskonen etapi järel. „Ligi kümme kilomeetrit enne finišit oli üks vahefiniš, aga ma ei hakanud seal energiat kulutama, vaid hoidsin jalga lõpurünnaku jaoks. Otsisin selleks head kohta ja lõpuks leidsin ühe viadukti, kus sai laskudes suure hoo. Õhtusel etapil üritame särki kaitsta, aga õnneks on meil tiimis ka hea sprinter, kelle peale mängida.“

Õhtusel etapil on kavas 85,4 kilomeetrit. Mitmepäevasõit lõpeb laupäeval.