Esimest korda MM-finaalturniiril mängiva Läti koondise peatreener Luca Banchi pani nimekirja kõik Läti suuremad staarid. 24 seas on näiteks Kristaps Porzingis (Boston Celtics), Davis Bertans (Oklahoma City Thunder) ja Rolands Šmits (Kaunase Žalgiris).

Valikusse pääsesid ka veteranid Janis Strelnieks ja Dairis Bertans ning endine Kalev/Cramo tagamees Aigars Škele.

Läti koondise nimekiri:

Esimese koondisena teatas 12-mehelise koosseisu Prantsusmaa. Nende tähtsaim puuduja on äsjane NBA draft'i esimene valik Victor Wembanyama (San Antonio Spurs), kes põhjendas oma loobumist suure koormusega. Tsentrite ja suurte äärtega prantslastel siiski muresid pole. Valikus on Rudy Gobert (Minnesota Timberwolves), Moustapha Fall (Piraeuse Olympiacos), Mathias Lessort (Ateena Panathinaikos) ja Guerschon Yabusele (Madridi Real).

Lisaks on koosseisus kogenud Nando De Colo, Evan Fournier ja Nicolas Batum. Tosinast kõige tundmatum nimi on viimati Kreeka kõrgliigas Peristeris leiba teeninud 25-aastane mängujuht Sylvain Francisco.

Prantsusmaa koondise koosseis MM-iks:

MM-finaalturniir peetakse 25. augustist 10. septembrini Filipiinidel, Jaapanis ja Indoneesias. Läti ja Prantsusmaa mängivad H-grupis, kus lisaks neile on suure potentsiaaliga Kanada ja eeldatav autsaider Liibanon.