Mullu Wimbledoni tšempioniks kroonitud ja tänavu turniiril 3. asetust omav Kasahstani esindav moskvalanna Elena Rõbakina alistas Boulteri kolmanda ringi matšis vaid 57 minutiga 6 : 1, 6 : 1. Mullu jõudis Boulter kodusel suurturniiril samuti kolmandasse ringi, mis on ühtlasi tema suurte slämmide parim tulemus.

Neljandas ringis ehk kaheksandikfinaalis läheb Rõbakina vastamisi 13. paigutust omava brasiillanna Beatriz Haddad Maiaga, kes oli oma kolmanda ringi mängus eile 6 : 2, 6 : 2 parem rumeenlannast Sorana Cirsteast (WTA 37.).

„Mängisin väga hästi ning olin algusest lõpuni keskendunud. Oli väga pikk päev. Kuulsin täna mõningast toetust, nii et tänud teile! Ootan huviga järgmist matši,“ kommenteeris Rõbakina, vahendab BBC.

Rõbakina ja Haddad Maia on kohtunud varem kahel korral. Mõlemad matšid on toimunud tänavu ja lõppenud brasiillanna võiduga. Aprillis toimunud Stuttgarti turniiril (liivaväljak) andis Rõbakina vastasele pärast 1 : 6, 1 : 3 kaotusseisu jäämist loobumisvõidu. Abu Dhabi turniiri (kõvaväljak) veerandfinaalis veebruarikuus olid Haddad Maia võidunumbrid 3 : 6, 6 : 3, 6 : 2.

Mängu statistika