Meistrite liiga esimeses eelringis Ungari meisterklubi Ferencvarosi konkurentsist lülitanud Klaksvik läks Rootsi mängima seisul, kus koduväljakult oli all 0:0 viik.

Klaksvik läks kordusmängu 17. minutil Arni Frederiksbergi väravast juhtima, kuid pooajapausiks oli seis taas viigis, sest 23. minutil tegi skoori ka Tobas Sana.

Kohe teise poolaja alguses õnnestus võõrustajatel tänu Amor Layouni väravale juhtohjad enda kätte haarata. Fääri saarte klubi näitas aga visa vastupanu ja peagi ilutses tablool uuesti viik, sest 53. minutil sai Frederiksberg kirja oma teise tabamuse. Normaalajal rohkem väravaid ei nähtud ning 2:2 seisul mindi lisaajale.

Kui Ibrahim Sadiq lisaaja esimese poolaja viimastel sekunditel Häckeni 3:2 juhtima viis, siis tundus, et mäng on tehtud. Aga võta näpust... 109. minutil saatis palli väravasse ka Klaksviki norralasest ründaja Sivert Gussius ja edasipääseja tuli selgitada penaltiseerias. Seal näitasid külmemat närvi Klaksviki mehed, kes võitsid seeria 4:3 ja kindlustasid ajaloolise edasipääsu.

Meistrite liiga kolmandasse eelringi jõudmine kindlustas Klaksvikile koha Konverentsiliiga algrupiturniiril, sest isegi kui Meistrite liiga kolmandas eelringis tunnistatakse Norra klubi Molde paremust, siis saadakse uus võimalus Euroopa liiga play-off'is. Varasemalt pole ükski Fääri saarte klubi eurosarjas alagrupifaasini jõudnud.