Tulises kohtumises nähti kokku kolme punast kaarti, millest kaks sai võõral väljakul mänginud Barcelona. 42. minutil teenis Gaston Alvarezi küünarnukiga näkku löömise eest eemaldamise Raphinha. 70. minutil saadeti riietusruumi ka kohtunikuga vaielnud Barcelona peatreener Xavi.

„Ütlesin talle, et nad lasevad väga palju vastaste vigu läbi, aga meie omi mitte. Seetõttu mind minema saadetigi,“ avaldas Xavi. „Meil oli alles ükspäev kohtumine kohtunikega, kus lubati, et nad saavad treeneritest aru, kui meil pinged üle pea kasvavad.“

„Minu eemaldamine ei loe. Andsime endast kõik, et võita väga kõva vastast. Võtsime punkti, millest ei piisa - sellest on kahju. Kui selline on mäng, mida me tahame La Ligana müüa, on see häbiväärne,“ siunas ta veelkord mängu käest lasknud kohtunikke.

Getafel pidi 57. minutil teise kollase kaardi tõttu väljakult lahkuma Jaime Mata.

Nagu tippjalgpallis viimasel ajal juba kombeks, ei piirdunud ka see põnevuslahing 90 minutiga. Üleaega mängiti veel 16 minuti jagu, mille sisse mahtus ka 104. minutil õhus olnud penalti, mida VAR-i ekraani juurde läinud kohtunik siiski ei määranud. 11 meetri karistuslöök oleks võinud tulla Ronald Araujole tehtud vea eest, millele eelnes aga Gavi käega palli puutumine.

„Ma ei näe Gavi kätt kuskil. Mulle ei meeldinud (nimetatud) kohtumine kohtunikega ning mulle ei meeldinud ka tänane kohtunikutöö,“ lisas Xavi.

Tegemist oli juba kolmanda 0:0 viigiga järjest, mis need meeskonnad Getafe kodustaadionil (Coliseum Alfonso Perez) on pidanud - sama skooriga lõppesid liigamängud ka 16. aprillil ja mullu 15. mail. Viimastes Barcelona kodumängudes on Kataloonia suurklubi jäänud peale tulemustega 1:0 ja 2:1.