26.08.2023, 10:00
Manchester Unitedisse ihanud füsioterapeut tegi Eesti populaarseima saiakoha
Ei juhtu tänapäeval just tihti, et äsja avatud pagariäri ukse taha tekiks järjekord, kuhu inimesed end juba pool tundi enne koha lahti tegemist seisma sätivad. Nüüdseks on järjekorrad küll kadunud, kuid Kenneth Karjase küpsetised lähevad Kopli poolsaare tipus ikka nagu soojad saiad.

Kenneth Karjase (keskel) Barbarea on praegu üks pealinna kuumimaid söögikohti. „Toit peab mõjuma lihtsalt ja arusaadavalt,“ sõnastab Karjane peamise põhimõtte.
FOTO: Silver Mikiver
Juuli lõpus 30 aasta juubelit tähistanud Kenneth Karjane on kokana tegutsenud kaheksa aastat, tema loodud pagariäri tähistas kevadel viiendat sünnipäeva ja restoranil täitus suvel kaks aastat. Nii noorelt juba oma ettevõte luua ei ole just tavaline, kuid Kenneth on ise kogu aeg kindel olnud, et on õigel teel. „Ma ei näeks teistmoodi võimalust. Olen selline inimene, et mul on vaja ise teha, siis olen õnnelik.“