Tenniseõpet korraldatakse 11. septembrist kuni 15. oktoobrini. Klubid tagavad registeerunutele viis tasuta treeningut. Treeningud toimuvad kaks korda nädalas.

Tennisekuule registreerida ning osalevate klubide nimekirjaga tutvuda saab SEB Tallink Tennis Teami Facebooki lehel. Edasi võtab klubi ise osalejaga ühendust, et leppida kokku treeningute ajad.

„Tennisekuu on ideaalne võimalus 6-10 aastastele lastele teha tasuta esimene tutvus tennisemänguga ning selle kogemuse põhjal otsustada, kas soovitakse treeningutega jätkata,“ seisab Tennisekuu ametlikus tutvustuses.

„Tennis on suurepärane spordiala, mis aitab lastel arendada nii füüsilisi kui ka vaimseid oskusi. Tennisetreeningud aitavad lastel parandada oma füüsilist vormi ja koordinatsiooni, samuti arendada vaimset fookust ja distsipliini. Tennise mängimine õpetab lastele olulisi väärtusi nagu spordimehelikkus, aus mäng ja vastaste austamine. Lisaks on tennis suurepärane võimalus lastele liikumisharjumuse kujundamiseks ning tervisliku eluviisi propageerimiseks. Tennis on ka sport, mida saab mängida kogu elu, seega on see suurepärane võimalus pakkuda lapsele tegevust, mis pakub nii kauaks rõõmu.“

Tennisekuust oli juttu ka viimases „Matšpalli“ podcastis (alates 47:15). Kuula järgi!

1x
00:00