F-alagruppi sattusid kokku meeskonnad Prantsusmaa, Inglismaa, Itaalia ja Saksamaa liigadest, sest kaks edasipääsejat selgitavad välja Katari naftarahade abil toimetav Pariisi Saint-Germain, Saudi Araabia šeikidele kuuluv Newcastle United, seitsmekordne Meistrite liiga võitja AC Milan ning Dortmundi Borussia.

Tiitlikaitsja Manchester City loositi G-alagruppi, kus lisaks neile on RB Leipzig, Belgradi Crvena zvezda ja Berni Young Boys. Nende linnarivaal United võtab A-grupis mõõtu Müncheni Bayernilt, Kopenhaagenilt ja Istanbuli Galatasaraylt.

Loosiga võib rahul olla Barcelona, kelle vastased H-alagrupis on Porto, Donetski Šahtar, Royal Antwerp. Nende suurim vaenlane Madridi Real on C-grupis koos Napoli, Braga ja Berliini Unioniga.

Üpris põnev on E-alagrupp, kus on koos Rotterdami Feyenoord, Atletico Madrid, Rooma Lazio ja Glasgow' Celtic. Teine Hollandi sats PSV Eindhoven sai endale seltsi kolm suurliigade meeskonda, sest nad võtavad mõõtu Sevillalt, Londoni Arsenalilt ja Lensilt. D-alagrupi moodustab nelik Lissaboni Benfica, Milano Inter, Salzburg, Real Sociedad.

Meistrite liiga alagrupifaasi esimesed mängud peetakse 19. ja 20. septembril.