Norra-Eesti duo alistas avaringis Colombia-USA paari Maria Paulina Perez Garcia - Sofia Sewing 6:2, 6:2 ning teises ringis USA-Belgia paari Alycia Parks - Yanina Wickmayeri 6:4, 6:4.

Kaheksa parema seas ootab Neeli (paarismängu WTA 52.) ja Eikerit (WTA 48.) kohtumine värskelt US Openi naiste paarismängu võitnud kanadalanna Gabriela Dabrowski (WTA 9.) ja Anett Kontaveitiga mullu Tallinnas paari mänginud uusmeremaalanna Erin Routliffe'iga (WTA 20.), kel on turniiril kolmas asetus.

Routliffe'iga mängis Neel paari ka ise juuli lõpus Washingtonis WTA 500 turniiril Mubadala City DC Open - seal kaotasid nad avaringis Dabrowskile ja jaapanlasele Shuku Aoyamale. Pärast seda on Neel stabiilselt mänginud Eikeriga, jõudes esmalt järjest veerandfinaali nii Montreali WTA 1000 kui ka Chicago WTA 125 turniiril.

US Openil piirdusid Neel ja Eikeri ühe mänguga, kaotades 5:7, 1:6 Taipei-Mehhiko duole Hao-Ching Chan - Giuliana Olmos. Esimesest ringist kaugemale ei edenenud Neel ja Eikeri ka viimasel San Diego WTA 500 turniiril.

Guadalajara üksikmängu tabelis on kõrgeim asetus 11. novembril Tallinnas Kontaveiti lahkumismängul osaleval tuneeslannal Ons Jabeuril, kes avaringis oli vaba ning alistas teises ringis ameeriklanna Parksi 6:2, 6:2. Kolmandas ringis ehk 16 parema seas ootab Jabeuri kohtumine itaallanna Martina Trevisaniga.

Teist asetust omab 2021. aastal Kontaveitile õnnelikuks paigaks osutunud (ta pääses seal WTA aastalõputurniiril finaali) Guadalajaras kreeklanna Maria Sakkari, kes samuti alustas turniiri teisest ringist, võites seal 6:2, 6:4 austraallannat Storm Hunterit ja kohtub kolmandas ringis itaallanna Camila Giorgiga.

1x
00:00