Kontaveit lööb koos seitsme endise tipptennisistiga kaasa Luxembourg Ladies Tennis Mastersi nime kandval turniiril. Turniiriks teise asetuse saanud Kontaveit kohtub avaringis 2016. aasta Rio olümpiavõitja Monica Puigiga. See mäng algab reedel Eesti aja järgi kell 19.

Kolmapäeval toimunud turniirieelsel üritusel ütles Kontaveit, et pidi kroonilise seljatrauma tõttu küll profikarjääri lõpetama, aga aeg-ajalt saab ta tennist siiski edasi mängida.

„Mul on tõeliselt hea meel siin olla. Mulle meeldib ennast proovile panna ja ootan iga matši. Tahan juba väljakule astuda ja võitluslikku tennist mängida,“ rääkis ta.

Edu korral kohtub ta laupäevases poolfinaalis kas Lucie Šafarova või Pauline Parmentier’ga. Veel mängivad kutsetega turniiril Kim Clijsters, Andrea Petkovic, Daniela Hantutšova ja Mandy Minella. Esimese asetuse saanud Belgia endine kuulsus Clijsters kohtub avaringis Minellaga.

Turniiri auhinnafond on 110 000 eurot, millest võitja kasseerib 50 000 ja finalist 20 000 eurot.

Kontaveit, kes lõpetas profikarjääri tänavuse Wimbledoni turniiri järel, peab oma lahkumismängu 11. novembril Tondiraba jäähallis Ons Jabeuri vastu. Mängu pääsmeid saab osta Piletitaskust.