Surmagrupiks ristitud F-alagrupis alistas PSG koguväljakul 3:0 AC Milani ning Dortmundi Borussia oli võõrsil 1:0 parem Newcastle Unitedist.

Pariisis toimunud kohtumises lõid võõrustajad esimese värava 32. minutil, kui Kylian Mbappe konksutas karistusalas esmalt Fikayo Tomori korralikult sõlme ja lõi seejärel palli kümnelt meetrilt võrku. Teise värava sepistas 53. minutil Randal Kolo Muani, kes sarnaselt Mbappele Tomori haneks tõmbas ja rünnaku täpse löögiga lõpetas. Kolmanda naela Milani kirstu tagus karistusalas vabaks jäetud Lee Kang-in.

Statiskitat ja mängupilti vaadates oli aga kohtumine vägagi võrdne. Pallivaldamisprotsent oli PSG kasuks 57-43, pealelöögid 13-11 (raamidesse 7-4) ning nurgalööke teenisid mõlemad meeskonnad seitse.

Eelmises voorus PSG-d nelja väravaga kostitanud Newcastle jäi sedapuhku Dortmundi vastu kuivale. Võõrustajate võiduvärava lõi avapoolaja lõpus Felix Nmecha.

PSG on kuue punktiga alagrupis esikohal. Newcastle ja Dortmund jagavad nelja punktiga teist kohta ning Milanil on kirjas kaks viigipunkti.

E-alagrupis tuli Madridi Atletico võõrsil kahel korral kaotusseisust välja, kuid piirdus Glasgow Celticu vastu siiski 2:2 viigiga. Rotterdami Feyenoord oli aga koduväljakul 3:1 parem Rooma Laziost.

Feyenoord kerkis ühtlasi kuue punktiga alagrupi liidriks. Atleticol on viis, Laziol neli ja Celticul üks punkt.

G-alagrupis alistas RB Leipzig kodus 3:1 Belgradi Crvena zvezda ning Manchester City oli sama tulemusega võõrsil parem Berni Young Boysist.

City jätkab täisedu ehk üheksa silmaga ja Leipzig on kuue punktiga kindlalt teine.

H-alagrupis piisas Barcelonale avapoolaja kahest tabamusest, et Donetski Šahtar 2:1 alistada. Antwerpen aga punktiarvet ei avanud, sest Porto pööras teisel poolajal kaotusseisu 4:1 võiduks.

Kolmanda võidu teeninud Barcelona järel on Porto kuue silmaga teine ja Šahtar kolme punktiga kolmas.