Sky Sportsi teatel sattusid 26-aastase Diazi vanemad inimröövi ohvriks laupäeval, kui nad olid Kolumbias teel kodu poole. Senise informatsiooni kohaselt röövisid mehe ja naise mootorratastel relvastatud kurjategijad, kes peatasid nende auto ning käskisid neil sealt eemalduda.

Kohalik politsei hakkas suurde jõududega kaht inimest otsima ning pühapäeval leitigi ema Cilenis Marulanda tervena. Luis Diazi isa on aga endiselt kadunud. Kolumbia politsei direktor, kindral William Salamanca teatas, et kõik saadaval agendid jätkavad isa otsimist. Appi on kaasatud ka kohaliku sõjaväe liikmed.

Liverpooli jalgpalliklubi alustas täna kell 16 Inglismaa kõrgliiga kohtumist Notthingham Foresti vastu. Ääreründaja Diaz koosseisu ei kuulunud. Klubi selgitas pühapäeva ennelõunal tehtud avalduses, et on olukorrast teadlikud ning Diazi heaolu on nende peamine prioriteet.

„See on murettekitav olukord meie kõigi jaoks ning seljataga on raske öö,“ rääkis mängu eel Liverpooli juhendaja Jürgen Klopp. „Ma ei ole kunagi sellises olukorras olnud.“

26-aastane Kolumbia jalgpallikoondislane Diaz mängib Liverpoolis kolmandat hooaega. Tema arvel on 58 mänguga 14 väravat.