Kohtumist alustas paremini favoriit Bayern, kui Thomas Müller viis 16. minutil külalised juhtima. Avapoolaja lõpus viigistas Patrick Sontheimer aga seisu.

Teisel poolajal asus Bayern juhtväravat jahtima. 60. minutil vahetati platsile Jamal Musiala, Serge Gnabry ja Kingsley Coman. Meeskonna esiründaja Harry Kane vaatas aga kogu matši pingilt. Bayern valdas teisel poolajal 68% ajast palli ning tegi 13 pealelööki, millest kaheksa läksid raamide vahele, aga teist väravat nad kätte ei saanud.

Tugevuselt kolmanda liiga klubi Saarbrücken sai hoopis muinasjutulise lõpu. Kohtumise kuuendal lisaminutil tekkis võimalus võõrustajatel ning Marcel Gaus saatiski vasturünnakul palli võrku ja tõi Saarbrückenile 2:1 võidu. See oligi nende teise poolaja ainus pealelöök.

Saarbrückenist sai esimene kolmanda või madalama liiga klubi viimase 23 aasta jooksul, kes Bayerni DFB-Pokalis konkurentsist lükkas. Tasub mainida, et Saarbrücken pole ka kolmandas liigas tugevaim meeskond, vaid asub 20 tiimi seas alles 15. kohal.

Tänavune hooaeg on karikasarjas pakkunud nii mõnegi üllatuse, sest 16 parema sekka jõudsid vaid kuus Bundesliga klubi (Dortmundi Borussia, Frankfurti Eintracht, Leverkuseni Bayer, Mönchengladbachi Borussia, Stuttgart ja Wolfsburg). Kaheksandikfinaalis on ka Karol Mets ja St. Pauli, kes mängivad teatavasti Bundesliga 2-s. St. Pauli alistas lisaajal 2:1 Schalke, Mets tegi kaasa terve kohtumise.

Kaheksandikfinaalide paarid loositakse kokku 5. novembril.