Bukayo Saka viis Arsenali kuuendal minutil juhtima ja veerandtunniga oli seis juba 2:0, sest värava sai kirja ka Martin Ödegaard. Teise poolaja lõpus vähendas Matheus Cunha kaotusseisu minimaalseks, aga enamaks Wolves suuteline polnud.

Arsenal jätkab 34 punktiga esikohal, mängu vähem pidanud Manchester City’t edestatakse nelja silmaga. Wolves on 15 punktiga 13. tabelireal.

Võidulisa teenis ka Newcastle United, kes oli koduväljakul 1:0 parem Manchester Unitedist. Mängu ainsa värava lõi 55. minutil Anthony Gordon.

Newcastle’i võidunumbrid oleksid võinud oluliselt suuremad olla, kuid korra päästsid külaliste naha väravaraamid ning mitmel puhul pidid otsustavalt sekkuma ka ManU kaitsjad ja väravavaht Andre Onana. Pealelöögid olid võõrustajate kasuks 22:8 ning xG järgi oleks ManU pidanud oma võrgust välja võtma 2,98 palli, Newcastle’i 0,38 vastu.

Newcastle (26 punkti) kerkis võidu toel viiendaks, ManU (24) langes aga seitsmendaks.

Teistes laupäeval peetud kohtumistes alistas Brentford 3:1 Lutoni, Burnley oli 5:0 parem Sheffield Unitedist ning Nottingham Forest tunnistas kodus Evertoni 1:0 paremust.

Tabeliseis: