Aston Villa mängijad kurtsid, et nende mänguvormid on liiga niiskust imavad ja muudavad seetõttu mängimise keeruliseks.

Kuigi särgid valmistasid probleeme ka meestele, olid peamised kannatajad naised.

Suuremat sorti kära tekkis meedias pärast seda, kui läbimärg särk paljastas pea kõik Aston Villa naiskonna tähtmängija Alisha Lehmanni kehakumerused. Naiskonna liikmed andsid mänguvormile hävitava hinnangu ja ütlesid, et selle tõttu on nende rinnad kõigile vaatamiseks.

„Nagu me teame, siis naised pööravad oma kehale palju tähelepanu. See võib meie sooritusvõimet kõvasti mõjutada, kui peame pidevalt mõtlema sellele, kuidas välja näeme ning et särk võib rindade ja teiste kehaosade külge kleepuda. See on naiste jaoks tõsine mure, millele oleks pidanud juba enne vormide valmistamist mõtlema,“ selgitas BBC jalgpalliekspert Jacqui Oatley.

Kolm kuud hiljem on Aston Villa särgisponsor Castore probleemile viimaks lahenduse leidnud ja nii mehed kui ka naised saavad endale peagi uued mänguvormid.

Aston Villa on aga rõivatootja tegevuses sedavõrd pettunud, et kavatseb mitmeaastase koostöölepingu enneaegu lõpetada, vahendab väljaanne Telegraph.

Birminghami linnas pesitseva klubi naiskond hoiab kõrgliigas kümnendat kohta, meeskond on Premier League’is suisa kolmandal tabelireal.