Türgi kõik jalgpalliliigad peatati hiljuti nädalaks ajaks, sest Ankaragücü president Faruk Koca tormas kallale jalgpallikohtunik Halil Umut Melerile. Loe pikemalt siit.

Meistriliiga naases pausilt teisipäeva õhtul, kuid siis puhkes uus skandaal, mille tõttu jäeti Istanbulspori ja Trabzonspori vaheline matš pooleli.

68. minutil viis Paul Onuachu Trabzonspori 2:1 juhtima. Istanbulspori leer protesteeris aga, et juhtvärava eel oleksid nemad pidanud penalti teenima, vahendas BBC. Suurt ebaõiglust nägi olukorras koduvõistkonna president Ecmel Faik Sarialioglu, kes tormas 73. minutil väljakule ning käskis mängijatel protesti nimel platsilt lahkuda.

Mõned mängijad proovisid presidenti ümber rääkida, kuid tulutult. Näiteks jäi elevandiluuranniku jalgpallur Simon Deli pildile olukorras, kus ta põlvedel palus president Sarialioglut, et ta ei käseks mängijatel kohtumist pooleli jätta. Sellest siiski tolku polnud ning meeskond lahkus presidendi nõudmisel platsilt. Niimoodi kohtumine enneaegselt lõpetati.

„See on kurb päev jalgpalli jaoks,“ rääkis Trabzonspori peatreener Abdullah Avci kohtumise järel. „Ootame, mida jalgpalliliit nüüd otsustab.“

Istanbulspor teatas kolmapäeva hommikul, et korraldavad pärastlõunal pressikonverentsi, kus Sarialioglu ja asepresident Bayram Saral selgitavad juhtunut.

Väljakult lahkunud Istanbulsporil on käsil keeruline hooaeg. Meeskond asub kaheksa punktiga viimasel kohal. Klubi on 15-st mängust võitnud vaid kaks.