HC Tallinn hoiab käsipalli meistriliigas kuue meeskonna konkurentsis viimast kohta. 14-st kohtumisest on kaotatud koguni 12. Seni ainus võit teeniti möödunud nädalal, kui võõral väljakul mängiti üle Tapa 32:27

Klubi peatreeneritoolile asub kuni hooaja lõpuni klubi asutaja ja eestvedaja Risto Lepp, kes on aastate jooksul ise võistkonda kolmel hooajal peatreenerina juhendanud.

„Suur tänu Martinile aja ja panuse eest võistkonda. Oli ilusaid hetki, oli ka lati alt läbi minekuid. Ootused mängijate arengule, mängupildile ja tulemustele olid nii minul kui mängijatel kõrgemad. Martin jääb Audentese ja Eesti meeste koondise peatreenerina osade poistega ka tulevikus edasi seotuks,“ tunnistas Risto Lepp.

Võistkonna edasise arengu nimel soovitakse järgmisteks hooagadeks tuua välistreener, kes ägedaid ja arenemishimulised noormängijad edasi arendaks. „Tänasest hooaja lõpuni võtan rõõmuga peatreeneri rolli üle, et poistele anda enda poolt veel maksimum ja neid igatpidi arengus toetada. Esindusmeeskonda kuuluvad alates tänasest vaid eestlased ning üle 80% koosseisust on alustanud käsipallurikarjääri HC Tallinna klubis“, lisas Lepp.

HC Tallinn peab järgmise kohtumise meistriliigas laupäeval, kui kodusaalis võõrustatakse Põlva Servitit.