Mistra kaotas avapoolaja 11:13, kuid alustas mängu teist poolt jõuliselt, mille tulemusena jõuti viigini ja Kaspar Lees viis seejärel 36. minutil Eesti klubi esmakordselt juhtima 16:15. Mängu lõpp kuulus juba eestlastele ja tabelisse kirjutati neljaväravaline võit.

Mistra resultatiivseimad olid Serhii Orlovskyi ja Lees võrdselt 8 väravaga. Vastaste parim oli Gytis Šmantauskas samuti 8 tabamusega.

„Jäime kohe sellisesse seisu, mida kartsime. Nad said hoo üles ja positsioonirünnakul tegid seda, milleks me tegelikult valmistusime, aga põrusime. Samas kõva võitlusega hoidsime end poolaja lõpuni mängus,“ lausus Lees.

„Teiseks poolajaks tegime väikesed korrektuurid kaitses ja panime oma tempo rünnakul peale, mis toimis ka esimeses mängus Arukülas. Tegime kerge spurdi ja hoidsime lõpuni ennast paari väravaga ees. Arvan, et tänasel riigi sünnipäeval muud moodi minna ei saanudki. Kogu tiim tegi kõva soorituse.“

Põlva Serviti alistas täna Kaunase Granitas-Karyse 32:29 (13:13). Serviti eest viskas enim väravaid Jürgen Rooba, kelle nimele jäi seekord 12 väravat. 5 tabamust lisas Henri Sillaste.

„Oli raske mäng. Esimene poolaeg hästi välja ei tulnud, andsime vastastele lihtsaid võimalusi ja teenisime palju eemaldamisi. Jõu ja tahtmisega võtsime mängu ära. Kõige olulisem on see, et saime võidu kätte,“ kommenteeris Serviti peatreener Kalmer Musting.