Esimene kogus pileteid novembrikuiseks valikmängude aknaks tuli müüki möödunud nädalal, mis müüdi välja rekordkiirusel.

„Tegemist on meeste korvpallikoondise kodumängude rekordiga. Esimesed müüki läinud piletid osteti ära nelja päevaga,“ sõnas alaliidu turundusjuht Eerik Parvits pressiteate vahendusel. Õnneks ei ole korvpallifännidel, kes esimese lainega piletit osta ei jõudnud põhjust muretsemiseks.

„Pärast alaliidu sisest arutelu ning suhtlust Unibet Arenaga, jõudsime lahenduseni, mis annab võimaluse täna müüki panna umbes 500 piletit lisatribüünil,“ andis Parvits rõõmusõnumi fännidele.

Kas ja kui palju pileteid tuleb müüki oktoobris, selgub alles sügisel. „Jah, tõsi ta on, et oktoobris võib tulla piiratud kogus pileteid veel vabamüüki, kuid garanteeritud ei ole midagi. Tegemist on klubitoolidega, mis kuuluvad inimestele, kes on mingil hetkel maja arengusse panustanud ning nendel inimestel on eelisõigus osta pileteid kuni oktoobri keskpaigani,“ sõnas alaliidu turundusjuht.

Parvitsa sõnul külastas Eesti ja Leedu vahelist EM-valikmängu esmaspäeval 6471 pealtvaatajat, kuid saalist jäi välja tuhandeid inimesi. „Üks on kindel – Eesti vajab suuremat saali. Seda näitas Leedu mäng ning see hulk inimesi, kes kirjutas nii otse alaliidule kui ka Piletitaskule sooviga pileteid osta. 10 000 inimest mahutav areen on Eestile vajalik, et saaksime eelise taotlemaks 2029. aasta EM-finaalturniiri korraldusõigust Eestis, kuid ka selleks, et koondisele saaks tulevikus valikmängude raames saalis kaasa elada ka need inimesed, kes sel korral piletist ilma jäid.“