Jeddah Corniche’i ringrajal sõitis Hitechi võistkonna liige Aron neljapäevases kvalifikatsioonis välja 10. aja. Kuna sprindi jaoks pööratakse ajasõidu esikümne paremusjärjestus pea peale, alustaski Aron tänast võistlust esimesena.

Aroni kõrvalt startis hollandlane Richard Verschoor (Trident). Teisest stardireast alustasid prantslane Isack Hadjar (Campos Racing) ja norralane Dennis Hauger (MP Motorsport).

Eestlane suutis korraliku stardiga liidrikohta hoida. Esimesel ringil tuli välja ka turvaauto, sest tagapool katkestas Victor Martins (ART GP). Kui 5. ringil võidusõit jätkus, õnnestus ka Aroni lendstart. Mõni ring hiljem sai Verschoor DRS-i abil aga eestlasest mööda. Aron hoidis teist kohta 18. ringini, siis möödus ka Hauger Hitechi piloodist.

Sprindisõidu võitis lõpuks Verschoor, Hauger pälvis teise ja Aron kolmanda koha. Esikolmikule järgnesid Enzo Fittipaldi, Zane Maloney ja Jak Crawford.

Mõned tunnid hiljem teatas vormel 2 sari, et Tridenti meeskonna vormelite gaasipedaali seadistused ei vastanud tehnilistele nõuetele, mistap võitja Verschoor ja 11. koha saanud Roman Stanek said disklahvi. Nii tõusis Hauger võitjaks ja Aron teiseks.

MK-sarja kokkuvõttes juhib Maloney 41 punktiga, Bahreini sprindis viienda ja põhisõidus kolmanda koha saanud Aron on 28 punktiga teine. Saudi Araabia GP põhisõit on kavas laupäeval kell 15.25.