Soukalova paljastas, et tema sulgpallurist endine abikaasa Petr Koukal viskas ta kunagi kodust välja.

Vaatamata sellele, et tšehhitari teenistus oli sportlaskarjääri jooksul oluliselt kõrgem kui tema mehel, siis paari luksusvilla Horovice linnas oli kirjutatud justnimelt Koukali nimele. Ta kasutas selle enda kasuks ära, tehes nii, et Soukalova sinna enam kunagi ei pääseks.

„Kui ma kodust lahkusin, olid mul seljas ainult teksapüksid ja särk. Tagasi jõudes oli ta kõik uksekoodid ära muutnud ja ma pole siiani sinna majja pääsenud,“ rääkis Soukalova.

Laskesuusataja sõnul sai ta isiklikud asjad endale tagasi, kuid kõigest muust pidi ta suu puhtaks pühkima. „Ta viskas mu tänavale ja mul polnud kuhugi minna. Elamistingimused olid kardinaalselt erinevad sellest, millega ma olin harjunud. See ei olnud tore kogemus,“ meenutas ta.

Lisaks luksusvillale pettis Koukal väidetavalt endiselt laskesuusatajalt ka raha välja. Nimelt andis Soukalova välja autobiograafia, kuid kuna kirjastustehingu asjus pidas läbirääkimisi tema mees, siis ei saanud ta ise sentigi teenitud kasumist.

2019. aasta kevadel sportlaskarjääri lõpetanud Soukalova võitis aastate jooksul kaheksa tiitlivõistluste medalit. Tema säravaimaks tulemuseks on 2017. aastal Hochfilzeni MM-il võidetud sprindi kuldmedal.