The Guardiani andmetel esitas Ferrari endine piloot Felipe Massa esmaspäeval Londoni kohtusse hagi. Brasiillane soovib 2008. aasta maailmameistritiitlile endale, kuna on veendumusel, et kaotas tiitli valemängu tõttu.

Massa sõnul otsustati toona meistritiitli saatus Singapuri GP-l, kus ta hoidis liidrikohta, kuid Renaulti tiimi kuulunud Nelson Piquet Jr tegi meelega avarii, mille järel võitis etapi hoopis Fernando Alonso. Massa langes avarii järel 13. kohale ning kaotas hooaja lõppedes Hamiltonile ühe punktiga.

Massa esitatud hagi ei ole suunatud Lewis Hamiltonile, vaid Rahvusvahelisele Motorspordi Föderatsioonile (FIA), vormel-1 ettevõttele Formula One Management (FOM) ja sarja endise tegevjuhi Bernie Ecclestone’ile.

42-aastane Massa nõuab, et talle omistataks 2008. aasta MM-tiitel ja lisaks soovib brasiillane kopsakat kahjutasu, mille suurus pole teada.

Massa on kindlal veendumusel, et F1 oleks pidanud Singapuri GP tulemused tühistama, kuna kõik teadsid, et Piquet tegi avarii meelega. Ta tunnistas seda ka ise 2019. aastal, kuid selle järel karistati vaid Prantsusmaa meeskonda ja võistluse lõpptulemused jäid püsima.

Massa ei suutnud pika karjääri jooksul võita ainsatki MM-tiitlit. Samas hetkel Mercedes kihutav ja järgmisest hooajast alates Ferrarit esindav Hamiton on juba seitsmekordne maailmameister.