Esikohalt startinud Vittozzi läbis esimesed kolm lasketiiru eksimusteta, eksis korra viimases, kuid suutis vaatamata sellele võidukalt finišijoone ületada. Teise koha teenis kolmel lasul eksinud prantslanna Lou Jeanmonnot (+12,2) ning kolmas oli tema koondisekaaslane Justine Braisaz-Bouchet (3; +19,4). MK-sarja üldvõidu nimel heitlev Ingrid Landmark Tandrevold käis neljal trahviringil ja lõpetas 19. kohal (+1.49,6).

Nii 31. kohalt rajale saanud Regina Ermits kui temast kuus kohta tagantpoolt startinud Tuuli Tomingas olid hädas laskmisega. Ermits eksis mõlemas lamadestiirus kolmel lasul ning teenis 60 sportlase konkurentsis 49. koha (+4.35,0). Tomingas korjas samuti kuus trahvi, lõpetades 43. positsioonil (4.05,0).

Vittozzi tõusis võiduga MK-sarja uueks liidriks. Enne hooaja viimast ühisstardiga sõitu on itaallannal koos 1071 silma, millega ta edestab Tandrevoldi 61 punktiga.

„See on lihtsalt imeline. Ma ei tea, mida öelda. Olen üritanud hoida fookust isegi siis, kui tunnen sees väikest pinget. Olen tulemuse üle väga õnnelik,“ rääkis ka MK-sarja jälitussõidu väikese kristallgloobuse võitnud Vittozzi võistluse järel.

Pühapäevane ühisstardiga sõit, kus osaleb ka MK-sarjas 22. kohta hoidev Tuuli Tomingas, algab Eesti aja järgi 19.10.