Eesti koondis kaotas neljapäeva õhtul EM-i valiksarja play-off’i poolfinaalis Poolale 1:5. Teises poolfinaalis jäi Soome 1:4 alla Walesile. Riigid olid juba varem kokku leppinud, et kahe mängu kaotajad peavad 26. märtsil omavahel sõprusmängu.

Meeste koondise koosseisus toimus muudatus, kui pärast kohtumist Poolaga lahkus kokkuleppel peatreeneriga koondise juurest keskkaitsja Ragnar Klavan.

Klavan rääkis pärast kohtumist Poolaga, et sellega sai tema koondisekarjäär läbi. „Arvan, et nüüd on aeg joon vahele tõmmata ja noortele ruumi teha. See oli üks eriline mäng, kus meil oli lootus EM-ile jõuda. Me ei suutnud seda teha,“ sõnas vutilegend. Loe pikemalt SIIT.

Eesti kohtus Soomega viimati 2023. aasta jaanuaris, kui Portugalis peetud maavõistlusel alistati soomlased 1:0. Eesti on Soomega varasemalt kohtunud 37 korral, millest võitnud 10 ja viigistanud samuti 10.

Meeste koondis treenib enne teisipäevast kohtumist Austrias ja saabub Soome esmaspäeva õhtul. Pääsmeid Soome - Eesti maavõistlusele saab soetada Soome jalgpalliliidu kodulehelt hinnaga 40 eurot. Pääsmed on müügil kuni esmaspäeva, 25. märtsi kell 10.00 hommikul. Mängule saab otsepildis kaasa elada TV6 vahendusel.