Võõrustaja Dragunas alustas kodusaalis enesekindlalt, minnes neljandaks minutiks 3:0 ette. Oma väravaarve avas Mistra 6. minutil, kui Kaspar Lees skooriga algust tegi. Järgmistena realiseerisid Andris Celminš ja Serhii Orlovskyi. Selle tulemusena oli 10. minutil seis 6:3 endiselt Dragunase kasuks. Mängu 15. minutiks oli vahemaa suurenenud ning Mistra pidi vastu vaatama skoorile 10:5, mis paraku ei rääkinud Eesti klubi kasuks. Orlovskyi, Martin Johannsoni ja Rauno Kopli tabamused vähendasid kaotust ja nõnda oli 20. minutil seis vaid 13:10 Dragunasele. Urmas Rõuk ja Kaspar Lees viisid meeskonna viigile veelgi lähemale, tehes 23. minutil seisuks 14:12. Kui juba tundus, et pärast Aron Leppiku 25. minuti väravat jõuab Mistra viigini, siis päris nii ei läinud – vastane tugevdas oma juhtpositsiooni ja Mistra kaotas esimese poolaja seisuga 14:16.

Teisel poolajal suutis Mistra end viigini võidelda: Orlovskyi skooris 3 korda järjest ning viigistava 19:19 värava tõi Lees 36. minutil. Viigiseisu hoiti peaaegu 39. minutini, misjärel hakkas Dragunase tõus. 45. minutiks oli seis 27:21 kodumeeskonnale ning 50. minuti täitudes 29:24. Vahemaa jätkas kasvamist ja mängu lõpuks pidi Mistra vastu võtma kaotuse numbritega 29:35.

Mistra resultatiivseimad mängijad olid Martin Johannson, Martin Nerut ja Serhii Orlovskyi 5 väravaga.

„Esimesel poolajal olime tagaajaja rollis ja suure võitlusega saime poolaja lõpuks mängu tagasi. Kolistasime vastaste väravavahti, ise kaitses ei saanud pidama ja oma väravavahiga samuti koostöö ei toiminud. Lootus oli, et teisel poolajal suudame füüsise ja seeläbi kiirete ning poolkiiretega mängu ise domineerida, kuid see juhtus vaid lühikese episoodi jooksul,“ kommenteeris täna 4 väravat kirja saanud Kaspar Lees. „Täna surusid nad meid maha ja ausalt öeldes olime väga hädas mõlemal pool väljakut. Peame tegema väga korralikud korrektuurid teiseks poolajaks Eestis. Selg on nii vastu seina kui üldse võimalik ja vaja on hullu mängu, kuid arvan, et meil on nii palju juurde panna, et meie tiim on võimeline siit välja tulema.“

Korduskohtumine leiab aset tuleval laupäeval, 30. märtsil Kalevi Spordihallis. Võitja selgub kahe mängu kokkuvõttes.