Esimeses ülesandes tuli raketlastel turvalise ühisarvutuse meetodil arvutada, kui palju hoiavad Eesti inimesed pankades kokku raha. Iga pank hoiab oma klientide vara suurust saladuses, samas on kõikidel pankadel tarvis mõista, kui palju Eesti inimestel rahalist vara on. Esimesena tegi oma pakkumise Violeta, kuid tema vastus oli vale. Järgmisena sisestas oma vastuse Rudolf ning see oli korrektne. Tema pääses kindlalt ka järgmisesse saatesse.

Rudolfi valikul tuli järgmises ülesandes tiimides toimetada Violetal ja Aaronil ning Andril ja Jaagupil. Teises ülesandes tuli osalejatel mõelda välja maksete edastamise sõnumi struktuur ja teostada etteantud maksed. Mõlemad tiimid asusid kiirelt tegutsema, kuid parema süsteemi suutsid välja mõelda Andri ja Jaagup, kes selle võistluse ka võitsid.

Duellis tuli võistelda Violetal ja Aaronil ning ülesandeks vastavalt eluloole välja arvutada Aigari pensionisumma suurus. Mõlemad võistlejad tegid pakkumise, mis olid siiski valed. Siis tegi Violeta veelkord ühe vale pakkumise, kuid Aaroni uus pakkumine 847.32 osutus õigeks ning tema pääses ka järgmisesse saatesse.

Kohtunikerollis tegutsesid füüsik Aigar Vaigu, Tallinna Pelgulinna Riigigümnaasiumi loodusainete ja matemaatika juhtõpetaja Leesi Peedumäe ning LHV grupi juht Madis Toomsalu.

„Rakett69“ teadussaate võitjat ootab Eesti Teadusagentuuri poolt 15 000 euro suurune teadusstipendium. Tüdrukute tehnoloogiaring HK Unicorn Squad on pannud välja rahalised auhinnad parimale tüdrukule ja silmapaistvaimale raketlasele, kes pälvivad mõlemad 6000 eurot. Ka sel hooajal tunnustab LHV Pank võitjat enim positiivselt mõjutanud õpetajat 5000 euroga.

Saatesarja kolm parimat saavad õppima asuda Tartu Ülikooli, Tallinna Tehnikaülikooli, Eesti Maaülikooli või Tallinna Ülikooli vabalt valitud erialale.

„Rakett69“ saatesari valmib Eesti originaalformaadi põhjal Eesti Teadusagentuuri ja Vesilinnu koostöös. Saatesarja kaasrahastab Eesti Teadusagentuur Euroopa Liidu toel läbi tegevuse „Teaduskommunikatsioon ja teaduse populariseerimine (TeaMe 3.0)“. Teadusvõistlus alustas ETV ekraanil esmakordselt 2011. aastal.

Järgmine osa on eetris 6. aprillil kell 19.30 Eesti Televisioonis. Kõiki seniseid episoode saab järele vaadata Jupiteri portaalist.