Oksa- ja aiajäätmete purusti GHE 150

See on patenteeritud ristikheinakujulise avaga oksapurusti, millel on võimas mootor. Spetsiaalse terasüsteemiga töötleb GHE 150 jämedamat oksamaterjali nii, et sellest jääb järele ainult väike puidutükikeste hunnik.

Z-paigutusega Multi-Cut 150 terasüsteem on mürasummutusega. Purustil on sandwich-tüüpi pööratavate teradega lõiketera. Tänu patenteeritud terasüsteemile tõmmatakse purustatav materjal ilma tagasilöögita sisse ja peenestatakse. Elektromehaaniline suurte pöördnuppudega turvalukustus tagab veelgi parema turvalisuse. Suured rattad ja lai veermik on head stabiilsuse tagamiseks ning hõlpsaks transportimiseks.

Mullafrees MH 560

Mullafrees säästab juhtija jõudu, seda on lihtne käsitseda ja see on oma töös tõhus. Tänu stabiilsele konstruktsioonile, tugevatele komponentidele ja täpselt seadistatud tööorganitele on töötulemused tõhusad. Mullafreesi töölaius on 60 cm, suurte jõudude ülekandmiseks on tugevdatud jõuülekandesüsteemi rihmu, hammasrattaid ja laagreid ning paigaldatud lisakuullaagrid. Freesterade lisamisel saab töölaiust suurendada 85 cm-ni. Erilised vibratsioonivastased elemendid säästavad lihaseid ja liigeseid. Praktiliste lisatarvikute valik muudab mullafreesid eriti mitmekülgseks.

Juhthoob edasi-tagasikäigu jaoks ja kokkupööratav juhtraud on reguleeritav kõrguses ning küljesuunas. Kolmes astmes reguleeritava kõrgusega juhtraud on mugavalt ja hõlpsalt ühe käega lukustatav – sobiv seadistus igale kasvule ja igasugustele maapinnatingimustele. Freesil on ülitugev ja samas vaikne mootor OHV-konstruktsiooniga, tugev katteplekk ning kahekordse seinaga plastkaitse. Spetsiaalsed freesterad on kohandatud freesimisjärjestusega. Lihtsalt eemaldatavad taimekaitsekettad.

Samblaeemaldaja, muruõhutaja RLA 240

STIHL-i elektriline samblaeemaldaja hoolitseb selle eest, et murupind saaks kõike, mida vajab: õhku, vett ja toitaineid tihedaks kasvuks. Muruõhutajaga töötamisel eemaldatakse murust umbrohi, sammal, vana niidetud rohi ja vana muruvilt. Murukamarasse tehakse vertikaalsed sisselõiked, et seda korralikult õhutada ja et toitained jõuaksid juurteni. Maapind saab nii rohkem õhku, paraneb muru juurestiku varustamine vee ja toitainetega.

Töösügavust saab reguleerida seadmel asetsevast pöördnupust. Tänu kokkupööratavale juhtrauale saab aeraatori ruumisäästlikult hoiule panna. Muruõhutajal on 20 tera ja murureharull on võllile kinnitatud 22 vedrupiiga. Lõikesügavuse reguleerimine on tsentraalne: 7,5–9,5 mm. Sel on tugev polümeerkorpus ja 50-liitrine riidest koguja.

Survepesur RE 100 PLUS CONTROL

See on väga mugav ja funktsionaalne survepesur kodusteks puhastustöödeks. Survepesuri pesupüstol on LED-näidikuga ja survet saab reguleerida otse pesupüstolilt. Alumiiniumpumba ja roostevabast terasest kolbidega mootor tagab töökindluse ning pika eluea. Pesuril on 6 m pikkune kummikattega survevoolik, mis paikneb trumlil, ja 90 cm pikk pesupüstol. Komplektis on kolm-ühes-rotojetdüüs (ringdüüs), pesudüüs raskema mustuse eemaldamiseks ja pesuainedüüs.

Kõik STIHL-i pesurid on kasutatavad ka ilma trassisurveta ehk imevad vett veekogust või anumast. Vee kättesaamiseks on vaja spetsiaalset tugevat seinalist imuvoolikut ja filtriga põhjaklappi. STIHL soovitab alati kasutada veefiltrit, et tagada pikk kasutusiga.

Jaga
Kommentaarid