Selver/TalTech alustas neljandat kohtumist sealt, kus eelmises mängus pooleli jäi ja läks avageimi juhtima 6:1. Selleks ajaks oli Võru peatreener Oliver Lüütsepp esimese mõttepausi juba ära kasutanud. Tarvo Tähe serviseeria abil jõudis Barrus ühe punkti kaugusele (5:6), aga sealt edasi kontrollis geimi ikkagi Tallinna võistkond. Vahepeal seitsme punktiga maha jäänud Võru jõudis veel kahe silma kaugusele (22:24), aga kolmandat geimpalli kaitses jäädi võrgus Marx Aru blokeerimisega hiljaks. Nii avageim Selcer/TalTechile 25:22.

Tasavägiselt kulgenud teises geimis hoidis pidevalt paaripunktilist edu Võru. Geimi keskel serviti TalTechi poolelt korra auti, aga võistkond ei nõustunud kohtuniku otsusega ning neile määrati vaidlemise eest punane kaart, mis tähendas vastasele üht lisapunkti. Väikse edu kätte saanud Barrus jätkas rünnakul edukalt, sai bloki toimima ning rühkis vastastel eest ära. Lõpuks geim Võrule 25:17. See oli neile kogu finaalseeria peale esimeseks geimivõiduks.

Kolmandas geimis alustasid hoogsamalt taas võrulased. Pärast seda, kui Tarvo Täht tegi serviässaga seisuks 5:2, võttis Toobal aja maha. Otsus tasus ära, sest järgmised kolm punkti kuulusid tallinlastele ja omakorda kasutas Oliver Lüütsepp mõttepausi. Sealt edasi jäi Võru juba vastaste surve alla, samal ajal tulid võõrustajatel endal sisse lihtvead. Lõpuks kolmas vaatus Selver/TalTechile 25:18.

Neljandas geimis pääses Võru alustuseks 1:0 ette, aga edasist kontrollisid külalised Tallinnast. Selver/TalTechil toimis serv, kaitse ja rünnak ning nii mindi juhtima 14:8. Selleks ajaks oli Lüütsepp mõlemad time out’id juba ära kasutanud. Selver hoidis eduseisu, aga võrulased tegid geimi lõpu veel närviliseks, jõudes kahe punkti kaugusele (21:23). Järgmisel punktis servis Täht ässa ja vahe oli vaid üks punkt. Tema järgmine palling maandus aga audis. Selver/TalTech kasutas esimese meistripalli kohe ära, kui pallivahetuse vormistas punktiks diagonaalründaja Matthew Aubrey. Tallinna tiim võitis viimase geimi 25:22, kogu mängu 3:1 ja seeria 4:0.

Selver/TalTechi resultatiivseimaks kerkis Matthew Aubrey 22 punktiga (+12). Marx Aru (+6) ja Andri Aganits (+9) lisasid mõlemad 11 punkti (+11). Võru poolelt tõi Renato Santos 27 silma (+14).

Eesti meistrivõistlused pole veel siiski lõppenud, sest käimas on pronksiseeria Tartu Bigbanki ja Pärnu VK vahel. Tartu juhib kolme võiduni peetavat seeriat 2:1, neljapäeval toimub Pärnus seeria neljas mäng.