Tippspordi stipendiumi konkursile laekus kokku 50 taotlust, mille seast valis viieliikmeline komisjon välja 17 stipendiaati. Noorsportlastele (14-19aastased) jagati 8 stipendiumi ja täiskasvanute vanuseklassi (20aastased ja vanemad) sportlastele 9 stipendiumi.

Noorsportlase stipendium on 1500 eurot ning 20aastastel ja vanematel sportlastel 2000 eurot.

Tippspordi stipendiumiga toetatakse Tartu sportlasi, kellel on kõrged sportlikud eesmärgid ja eeldused ning kes on edukalt võistelnud rahvusvahelistel tiitlivõistlustel või muudel rahvusvahelistel suurvõistlustel. Stipendium on sihtotstarbeline ja seda saavad sportlased kasutada oma edasiseks sportlikuks arenguks ja võistlusalaseks tegevuseks.

2024. aasta Tartu tippspordi stipendiaadid:

noorsportlased:

Eliisa Kikerpill (vehklemine); Artur Jeremejev (kreeka-rooma maadlus); Andreas Trumm (kergejõustik); Emma-Melis Aktas (judo); Taisto Teivil Kängsepp (sportlik vabavõitlus MMA); Tauri Kilk (sulgpall); Siim Kesküla (ujumine); Ralf Kivil (murdmaasuusatamine).

20aastased ja vanemad tippsportlased:

Karel Tilga (kergejõustik); Rasmus Mägi (kergejõustik); Kregor Zirk (ujumine); Kristin Kuuba (sulgpall); Julia Beljajeva (vehklemine); Tiidrek Nurme (kergejõustik, maratonijooks); Helina Rüütel (sulgpall); Diana Suumann (kergejõustik); Elisabeth Pihela (kergejõustik).