Meeste eliitseltskonda lisati kuuenda laskesuusatajana 26-aastane Endre Strömsheim, kuid välja jäeti Sivert Guttorm Bakken (25) ja Filip Fjeld Andersen (24).

„Endre on stabiilselt esinenud ja tegi MK-sarjas läbimurde nii võidu kui veel paari poodiumikohaga,“ kommenteeris peatreener Per Arne Botnan Strömsheimi lisandumist.

Lisaks Stömsheimile on A-koondises Johannes Thingnes Bö, Tarjei Bö, Sturla Holm Lägreid, Johannes Dale-Skjevdal ja Vetle Sjaastad Christiansen.

„Tase on paljudel sportlastel nii kõrge, et konkurents koondisekohtade pärast pole ilmselt kunagi nii karm olnud. Kui meil on ka väga hea B-koondis, mis tähendab, et põhitiimist väljalangemine ei peaks olema nii suur tagasilöök,“ lisas Botnan.

B-koondise staatusega peavad leppima ka lõppenud hooajal MK-sarjas individuaalsõitudes poodiumile jõudnud Johan-Olav Botn ja Vebjörn Sörum.

Naiste A-koondises toimus üks muudatus, kui Ragnhild Femsteineviku asemel pääses eliitseltskonda Marthe Kraakstad Johansen. Koondisekohast loobus Marit Ishol Skogan, kes soovib jätkata eratiimis.

Lisaks on naiste A-koondises Ingrid Landmark Tandrevold, Karoline Offigstad Knotten, Juni Arnekleiv, Ida Lien ja Maren Hjelmeset Kirkeeide.