Punaste masinate poolest ilmatuntud Ferrari teeb Miamis kummarduse oma ajaloole. Üks kahest masinast on Azzurro La Plata ehk helesinine, millega meenutatakse 1950. aastatel Ferrariga maailmameistriks tulnud Alberto Ascarit, kes omal ajal võistes helesinise vormi ja kiivriga.

Teine masin on Azzurro Dino ehk tumesinine, millega meenutatakse vormel 1 algusaastaid, mil stardirivis olnud Ferrari sõitjad kandsid tumesinist kombinesooni. Näiteks kandsid sellist riietust omal ajal John Surtees, Lorenzo Bandini ja Niki Lauda, viimane tumesinises vormis starti läinud Ferrari piloot oli 1974. aastal Clay Regazzoni.

Ehkki alates 1920. aastatest on Ferrari võistelnud punaste masinatega, siis 1964. aasta vormel 1 hooaja kahel viimasel USA-s ja Mehhikos toiminud võistlusel olid Itaalia autotootaja masinad sini-valged. See tõi ka õnne, sest hooaja lõpus tuli Surtees ka maailmameistriks.

Siniseid masinaid pole Ferrari ametlikult avalikustanud, aga sotsiaalmeediasse postitasid nad sõitajte Charles Leclerci ja Carlos Sainzi uued vormid.